Whisky Cruise Amsterdam

De Whisky Cruise is een exclusief arrangement voor liefhebbers waarbij we gedurende een tweeeneenhalf durende tocht verschillende single malt whisky’s proeven. De proeverij wordt begeleid door een kenner die uitleg geeft over de whisky’s die worden geserveerd. Naast een rondvaart door Amsterdam waarbij we de mooiste plekjes aandoen waar de grote rondvaartboten niet kunnen komen, krijg je ook een rondleiding in de verrassende smaken van whisky. Van de lichte smaak van de Lowlands tot de kruidige smaken van Islay.

Op de whisky tour worden per persoon twee glazen van vijf exclusieve whisky’s gedronken. Vanwege het exclusieve en intieme karakter van de whisky cruise wordt deze uitsluitend op de Radius georganiseerd voor groepen van maximaal 10 personen.

De whisky tour wordt geschipperd door een schipper die zelf alleen maar fris drinkt en die jullie in overleg oppikt en afzet op een zelf gekozen plek. De whisky cruise is bij uitstek geschikt als vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of relatie-event voor mensen die op zoek zijn naar iets bijzonders.

De whisky cruise kost € 400,- voor 2,5 uur varen inclusief schipper en whisky kenner en € 30,- per persoon voor de drank.