Sail 2015

Sail Amsterdam is één van de leukste en grootste evenementen die je vanaf het water kunt beleven. Amsterdam wordt dan bezocht door ruij 50 grote en kleine historische zeilschepen vanuit de hele wereld. Sail wordt slechts eens in de vijf jaar gehouden en trekt over een periode van 5 dagen ruim een miljoen bezoekers naar Amsterdam.

Sail 2015 begint dit jaar op woensdag 19 augustus met de intocht van de tall ships en eindigt zaterdag 23 augustus met hun vertrek. Tijdens de intocht organiseert qruize.nl met verschillende elektrisch aangedreven boten met schipper tochten waarbij de deelnemende schepen op het IJ tegemoet worden gevaren. De boten verschillen in grootte en bieden ruimte aan groepen van 8 tot 34 man. Gedruende alle andere dagen organiseert qruize.nl haventours waarbij de ligplaatsen van alle tall ships en historische schepen worden bezocht.

Op alle boten is het zowel toegestaan om eigen drank en hapjes mee te brengen. Eventueel is het ook mogelijk om een gekoelde dranken arrangement te bestellen. Prijzen voor de boten en het drankarrangement verschillen per tijdstip en grootte van de groep. Bel Arjin op 06-25004537 voor meer informatie.