Gay pride 2015

De Canal-Parade is het hoogtepunt van de wereldberoemde Gay-Pride feestweek die Amsterdam tot de gay capital of the world maakt. Tijdens de Gay-parade wordt de diversiteit van de Amsterdamse samenleving gevierd met een bonte stoet aan boten met extravagant uitgedoste mensen die zichzelf van een andere kant laten zien. De Canal-Parade wordt in 2015 gehouden op 30 juni.

Tijdens de Gay-Parade is het eigenlijk niet mogelijk om echt te varen. qruize.nl zorgt ervoor dat ze haar boten daags tevoren al op die goede plekken afmeert zodat je vanaf het water het beste zicht hebt op de parade. Afhankelijk van de boot kunnen we groepen plaatsen van 8 tot 34 personen. Aan het eind van de parade sluiten we aan en dobberen dan met de stroom mee naar de Amstel. Vanaf de Amstel is het ,ogelijk om aansluitend nog een echte grachtentour te doen.

Voor de Gay-Pride geldt dat het is toegestaan om eigen dranken en hapjes mee te nemen. Eventueel is het mogelijk om een arrangement te vragen waarbij wij voor gekoelde drank zorgen (bier, wijn, fris). Prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de groep en het arrangement. Bel 06-25004537 voor meer informatie over prijzen en arrangementen.