Rondvaarten en open boot tochten in Amsterdam

Rondvaarten en open boat tours in Amsterdam

qruize.nl organiseert rondvaarten en open boat tours met een eigen vloot van 100% elektrisch aangedreven boten. Met qruize.nl heeft u uw eigen schipper die u de mooiste plekjes in Amsterdam laat zien waar de grote rondvaart niet kan komen. Bel 06 2500 4537 voor prijzen en reserveringen.

Elektrisch varen

Alle boten van qruize.nl zijn elektrisch aangedreven en sommigen varen zelfs voor 100% of zonne-energie die aan boord wordt opgewekt. qruize.nl is een initiatief van Elektrohaven, de eerste jachthaven voor elektrisch aangedreven boten in Amsterdam. Voor Elektrohaven en qruize.nl geldt dat duurzaamheid niet de doelstelling is maar het uitgangspunt. Wij volgen de milieuregels niet maar lopen door op vooruit.

Varen met schipper
Alle boten van qruize.nl worden verhuurd met een ervaren schipper die bij de prijs is inbegrepen. In overleg met de schipper bepaal je zelf welke route je wilt varen en waar je opstapt en weer afstapt. Als je Amsterdam niet goed kent is dat geen probleem, alle schippers zijn ook ervaren tourguides die je graag de mooie plekjes laten zien waar de grote rondvaartboten niet kunnen komen en vertellen ook graag over de bijzonderheden die je op de route tegenkomt.

Op- en afstapplaatsen

Met qruize.nl bepaal je zelf waar je wilt op- en afstappen. Alle aanlegplaatsen waar (alleen) rondvaartboten mogen afmeren staan ter beschikking. Hiernaast zie je een kaartje met alle bekende op- en afstapplaatsen in Amsterdam maar als het moet kunnen we je ook ergens aan de kade oppikken. Als je een reservering maakt kun je opgeven waar je wilt opstappen maar dat hoeft niet. Je kunt dat ook telefonisch afspreken op de dag zelf.

Nice-weather guarantee

We kunnen helaas niet garanderen dat het altijd mooi weer is in Amsterdam maar we garanderen wel dat u tot een uur vantevoren altijd gratis kunt afzeggen als het weer te slecht is om te varen.